CFD brokers

Преглед на ActivTrades

ActivTrades

ActivTrades 

www.activtrades.com

  • Ливъридж: 1:30 или 1:200

  • Регламент: FCA, CBS

  • Мин. Депозит: 250 US$

  • Щаб: Великобритания

  • Платформи: ActivTrader, MT4, MT5

  • Основани през: 2001 г

ActivTrades лицензи

  • ActivTrades PLC – упълномощен от FCA (UK) регистрационен номер. 434413 
  • ActivTrades Corp – упълномощен от Комисията по ценните книжа на Бахамските острови  регистрационен номер 199667 Б
 

 

 

Какво е ActivTrades?

ActivTrades е независима брокерска фирма, основана през 2001 г. в Швейцария като малка брокерска къща и сега се е превърнала в глобална брокерска фирма за търговия на дребно и институциионална търговия .

През 2005 г. компанията премести централата си в Лондон, като същевременно показа бърз растеж в Европа и стана пазарен лидер в Италия, Германия и Франция, след това последвана в Австралия, Южна Америка, Русия и Югоизточна Азия. Наскоро ActivTrades обслужва и офис в Дубай, за да покрие нуждите за търговия в Близкия изток.

ActivTrades добър брокер ли е

ActivTrades предлага широка гама от предимства, които правят търговията на финансовите пазари гладка и приятна, като същевременно дават на търговците възможностите, от които се нуждаят, за да бъдат успешни както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Предложени предимства, включително достъп до различни финансови инструменти, наградени платформи, пълни решения за търговия и изключителни инструменти за търговия. С ActivTrades клиентът може да търгува с повече от 50 валутни двойки, криптовалути, метали, индекси, стоки, акции и ETF .

Всъщност има много позитивни мнения, които са доказали ActivTrades като успешен брокер, докато официалните данни го доказват дори повече от необходимото: 95 % – Удовлетвореност на клиентите, в последното им проучване цялостният опит с ActivTrades е описан като добър или отличен от 9 от 10 свои клиенти.

Плюсове и минуси на ActivTrades

ActivTrades е надежден брокер със страхотна среда за търговия, мощна технология и един от най-ниските спредове въз основа на нашите тестови сделки. Има MT4, MT5 и собствени платформи ActivTrades

Ниски Форекс такси и отлични инструменти за поддръжка, обучение и изследване.

За минусите условията могат да варират в зависимост от регулацията и субекта, а поддръжката не е 24/7.

Rodopa Capital ©  All rights reserved.